Pelleskop-livet

Ingen kommentar.

Publicerad 2012-02-04 18:29:05 i Allmänt

Det här vädret - det är ingen idé att ens kommentera, ju!
Ett märkligt faktum: Ying väckte mig i morse och sa att Tigg behövde k*ssa och jag därmed behövde öppna dörren. Jag tittade på klockan och den sa: 06.16. Så jag släppte ut hundarna och gick och tittade på termometern. Och den sa: -16,6. Ett litet sammanträffande.
I alla fall - sen fortsatte termometern att säga såna där ruskiga saker hela dagen; när jag gick med mickaboerna vid halvelvatiden var det minus 17, nu är det runt 15. Samma skillnad, liksom.
När jag drog ut hundarna på förmiddagspromenaden var det just det jag gjorde, med i alla fall en av dem: Jazz måste SLÄPAS i kopplet. Då kände jag mig inte precis som nån hygglig matte, nej. Konstigt nog fick han i alla fall inte kalltassar - kanske pga av friktionen. Tigg och Betty måste få litet fotmassage med jämna mellanrum, icke så Ying förstås.
Bara på ret satte jag på Ying ett täcke! Ganska fånigt tyckte Ying, men han gör mig ju så gärna en liten vänlighet. Det tycker jag är rart!















Titta! Precis i slutet på promenaden lyckades det mig att få med fyra fyrfota på en och samma bild! Och min egen fula lilla vante.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela