Pelleskop-livet

Kallt.

Publicerad 2012-04-03 12:29:21 i Allmänt

Den här veckan har minsta barnet, snart 16 år, påsklov. Gårdagen och dagen tillbringar hon med att "vakta" sina sysslingar - ganska lagom jobb, består mest i att hoppa studsmatta, förefaller det. Hur som - som dessa bor intill en skogsbacke tog jag med terrioristerna när jag skjutsade barnet till barnen, och så tog vi en promenad i skog o mark.
Kallt var det! Men vackert, med blåblå himmel som blev ännu blådare av några rara silvermoln och en illandes gul sol. Betty och Tigger for runt och var vanartiga barn, osamsiga syskon - så mycket bättre än pervofarbror och slampa!
Hela skogen är full med pinnar, men just precis samma pinne vill de ha.
Hela skogen är full med kottar, men just precis samma kotte vill de ha.
Så där.
Jag åt en blåsippa, traditionsenligt. Den enda gången på året då jag nästan hoppas på att bli mördad, och på att CSI-teamet skall kallas in. -Hmmm, rester av anemone hepatica i magsäcken, och vi kan se att den har växt på en grusås i the valley of lake Maelaren. Oh boy! Just vad jag anade, som Musse Pigg skulle säga.
Eljest hoppas jag att jag får bli i livet ett tag till.

För ikväll börjar Bubblan i skolan igen, och hon kan ju för katten inte gå ensam heller!
Den här gången är det Majas hundskola - jag tycker allt att Maja kunde ha knut i nacken och små runda brillor samt stå och trampa skolorgel, men känner jag henne rätt kommer så icke att vara fallet. Vi får nog tusan jobba! Och det är väl rätt det, för jag behöver gå i den skolan mycket mer än Betty. I alla fall måste hundarna vara minst 8 månader för att få vara med, och bubbisen blir prexis just 8 månader just prexis idag. Tänk så finurligt!

I övrigt är Yingentingen mitt största Aber just nu. Bleve jag intervjuad just precis nu om för vem en pej kan vara lämplig så bleve mitt svar: -Möjligen en blådåre med starka självplågeridrifter. Möjligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela