Pelleskop-livet

Trött, tröttare, tröttast!

Publicerad 2011-10-25 22:06:57 i Allmänt

Oj, trötta är vi!
När Peppen flyttade in var jag ensam hemma med honom och tre andra hundar i en vecka nästan. Förstår icke hur detta gick till!
Nu har jag Minsta Barnet som tar frukostpasset, Mellanbarnet tar en sväng då och då, Minsta Barnet är behjälplig efter skolan, och till och med Husse gör nytta när han kommer hem från jobbet.
Ändå vandrar jag som i en dimma (även inomhus).
Mina Stora Pojkar gör sammalunda.
Men lillasyster yster, hon lever rövare! Full sprutt, sen sova en stund, sen full sprutt igen!

Det är roligt att hon är släkt med Peppar, på litet olika sätt. Exempelvis är Blixtras mormors far kullbror med Peppars farmor. Nåt som definitivt märks är att Blixtra har den famöse "Nej-Ben" bakom sig, precis som Peppar. Denne herre hette förstås Ben, men i hans ungdom förekom namnet nästan alltid med prefixet Nej, varför det blev Nej-Ben.
Blixtra blir mera Nej-Lix. Hon är "lättsagd", lyssnar bra för stunden, men terrier - vadå, är det fortfarande nej?!



Så här gör Ying, då gör jag också det.

Vet ni vad, nu tror jag att jag bits snart, så fånigt är det att försöka ladda upp bilder! Usch, jag borde byta bloggvärd, men jag har haft den här så länge så den har liksom affektionsvärde. Mitt i allt strul.
Nu sover lilla Klabbis (arma lilla valpen - hon går under extranamnet Klabbarparn = Klabbis. Tänk så det kan bli!) med Peppars gamla igelkott (obs! ingen riktigt som han slaktade, de arma djuren slängde vi i soporna. Note to self: försök lära Blixtra att INTE äta igelkottar! Eller rättare sagt: försök lära Ying att inte lära Blixtra att jaga igelkottar. Suck.) så jag skall passa på att läsa något själsdanande.
Kanske några franska trubadurer, eller pjäsförfattare?
Nä.
Det får nog bli "Från valp till stjärna".
Fast Blixtra är ju redan en stjärna!





Kommentarer

Postat av: Malin Lindholm

Publicerad 2011-10-26 13:44:55

Vilken söt liten rumpa:)



Ser så fram mot att få höra alla underbara historier om 10 månader eller så när damen löper hihi. Funderar nämligen själv på om nästa ska bli en hane istället för tik ;) Om jag pallar...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela