Pelleskop-livet

Ensam hemma.

Publicerad 2011-10-05 15:33:33 i Allmänt

Jag är ensam hemma!
Med ODJUREN!!
Olles matte, mellersta barnet, skulle hämta lilla barnet å skolan och sedan fortfara till hufvudstaden. För att bese nån. Eller nåt.
Nåt sånt därnt ungdomligt, ni vet.

Så nu sitter jag i min säng och försöker framvaska de huvudsakliga orsakerna till franska revolutionen. Medan jag försöker röra mig så försiktigt som möjligt för att inte bli biten eller sparkad eller nypt.
Vi får se om jag överlever.

I alla fall: på förmiddagen skulle jag ha Ying att bära det av honom upphittade näsdukspaketet till mellanbarnet (som alltid alltid är i behov av snytdon). Medelst mycket tjat och påvisning fick jag till slut Ying att gå fram till barnet i fråga, varpå han slog några varv med sin megas-svans och yttrade:
-Å fan. Sitter du här?
Det tycker jag var Ying i ett nötskal.

Det är bra att mellersta mellanbarnet tillbringar det här halvåret i föräldrahemmet (lyss till den granens susning vid vars rot ditt bo är fästat!), för hon flyttade hemifrån innan Ying flyttade in. Så de har aldrig haft nån chans att bonda, som det heter.
Nu är de bästisar och bundis och Ying finner henne fullt koppelfähig. Litet ostyrig så där, men hon är ju ett fruntimmer hon också.

Här en pigg visa, om nån som inte heller vill bli lämnad ensam hemma med nån:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela