Pelleskop-livet

Uppdatering, bara.

Publicerad 2011-11-19 22:44:28 i Allmänt

Vi har firat lördag i bästa brunaste novembervädret!! Inte kallt, luktar gott, friskt - jippi!! Jag är så glad för denna underbara snöfria november.
Maken skjutsade mig och Betty till ena änden av Myran, och vi traskade till den andra där vi blev upphämtade igen. Det är ungefär en 10 minuters promenad med vanliga hundar, trekvart med bubblan. Lös gick hon förstås - kollade grejer, plurrade en aning i ett grunt dike, morrade åt en jättestor hund (men först när den hade gått sin väg och var ganska långt bort), vågade gå fram till en läskig omkullfallen björk och riva av näver i stora stycken. Samt blev inkallad, belönad med både boll och godis, och tränad i att gå "nära". Så duktig liten tjej, riktigt hörsam. Framåt men inte dumdristig. Tror det kommer att bli bra!

Sen var jag bara in och avlämnade valpen för utfodring och sövning samt bytte till tre nya fräscha kusar. Känner mig rent av som ponnyexpressen!
Med dessa små djur bidde det 2,5 timmar i skogen, plockande av stora mängder svamp och allmän vällevnad. Länge leve skogen, liksom - och hurra för att man kan gå överallt än så länge, i stället för att vara hänvisad till upptrampade stigar. Våga vägra snö, säger jag.
Det kan få komma några flingor 23 december och ligga kvar till typ 2 januari, sen räcker det.

I alla fall blev jurren både trötta och lortiga, så det var en bra promenad på alla sätt och vis.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-11-20 00:23:01

var får du all kraft ifrån

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela