Pelleskop-livet

Idolen!!

Publicerad 2011-05-26 08:57:00 i Tigger

Tigger och jag har en idol - en riktig filmstjärna!!



Japp, det är russlaren Moose, kanske mest känd som "Eddie" i serien "Frasier".

Moose var av allt att döma en riktig jack russell på både in- och utsidan: hans första familj stod inte ut med hans påhittighet när det gällde att jaga katter och då föll det sig så lyckligt att lille Moose blev omplacerad - hon en person som tränar djur för just film- och TV-roller!!

Så fick han ett långt och lyckligt liv - han blev hela 16 år gammal och ersattes till sist i rollen som Eddie av sin son Enzo. Denne son hade redan tidigare hoppat in som stunthund i "Frasier", när det började bli dags att spara på Mooses krafter i mer fysiska uppgifter.

När serien "Frasier" var som mest populär fick hunden Eddie mest fan-mail av alla de medverkande skådespelarna!



Omslagspojke blev han också - flera gånger.

Jag såg några små intervjusnuttar där Mooses co-stars berättade om hans personlighet, och han verkar då ha varit väldigt Tigger-lik:
aldrig att han svansade och gullade för någon annan än sin tränare - alla andra var som luft om han inte hade blivit tillsagd att "göra något" med dem eller om de hade riktigt gott godis i händerna - eller bakom öronen... När Eddie skulle slicka nån av medspelarna i någon scen fick de lov att bestrykas med sardinolja först!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela