Pelleskop-livet

Vad vill ni, egentligen?!

Publicerad 2011-03-26 00:08:31 i Allmänt

Det är med viss bävan jag har kunnat notera att jag har ett par hundra unika besökare varje dag, numera.
Voffur då, då?
Jag har ju visserligen en bit kvar till Blondin-Bellas nuffror men det är ändå så jag faller i trans över Google Analytics och river mig i håret (som än hänger i slanor, än står på ända).
Vad är det ni vill, egentligen?!!
Det känns som om jag borde LEVERERA, fast jag vet inte vad...
(Salami, kanske? Vi har huset fullt av konfirmationssalami.)
Jag har ju, bland mycket annat, studerat marknadsföring och i enlighet därmed försökt mig på att göra en produktanalys av min blogg.
Det blev ungefär så här: trött tant går ut och går med hundarna och gnäller om att det är kallt. Tar litet konstiga bilder som hon påstår är fina (är de ju inte). Deppar över döa hundar. Städar lite. Ser på TV. Läser en bok. Pussar nån hund.
OK. Då gäller det att fastställa målgrupp.
Nu blev det tyst i klassen.
Det finns nog ingen sån målgrupp.
Så vem katten är det som läser då?

Ibland insmyger sig en kusin till Jante och väser i mitt öra: -Äh, det är fel på statistiken, fattaruvell! Eller: -Det är nån som porrsurfar och använder pelleskopet som alibiflik, att hoppa till om äkta hälft eller därmed jämställbar skulle dyka upp.

Och sen väser kusinen: -Men OM det nu finns så där många gökar som verkligen tittar in i pelleskopet fullt medvetet, då fattaruvell att du måste börja skriva nåt intressant, och ta lite snygga bilder och lägga in! Träningstips, matten m. hund överst på prispallen, instruktionsvideoar, utlottningar och modetips - sätt igång nu!

Så OK då, jag försöker skärpa mig och börjar med ett litet skönhetstips:
ALLTID mörkt nagellack när man pysslar med köttbullelydnad!! Nagellacksfritt ser nästan alltid ruskigt ut, och alldeles särskilt med köttbullesorgnaglar. Ljust nagellack ser nästan ännu värre ut - blekrosa som släpper igenom åsynen av tjockt med mamma scan-smet under naglarna.

Se där: nu fick ni litet lön för mödan i alla fall!

Kommentarer

Postat av: Suvi

Publicerad 2011-03-26 09:51:07

Jag är ju inte nån okänd bloggläsare men jag kan ju tala om att jag kommer hit och läser bloggen för att jag gillar den som den är - inte i hopp om att den snart ska bli bättre! ;)



Jag älskar att läsa om hundarnas olika personligheter, hur olika behov och intressen de har och hur de hanterar livets (dina) utmaningar. Jag uppskattar att accepterar dessa skillnader och älskar den för sina särdrag och personligheter, att det inte är en torr skrytredovisning för bedrifter och meriter.



Jag bloggar ju själv om det "märkvärdiga" i det vardagliga så jag gillar dina anekdoter från hemliv och promenader. Tränings- och lästips är också intressant och inspirerande.



Så fortsätt i samma stil! :)

Postat av: Åsa L

Publicerad 2011-03-26 19:26:12

Jag kan bara instämma i det Suvi säger så bra. Samt att jag gillar dina foton jättemycket!

Postat av: Catrine o Milly

Publicerad 2011-03-27 10:03:00

Eftersom jag är en blivande svensklärare så har jag självklart fastnat för ditt finessrika språk och roliga sätt att uttrycka dig!

Sen gillar jag också just de små detaljerna ur vardagen som visar hur personliga alla fyrbenta är. Som när du på köksbordet staplade alla grejer dina små hämtade till dig.

Träningstips och träningsinspiration är alltid kul att få också!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela