Pelleskop-livet

Success with one Jump

Publicerad 2011-03-23 17:43:00 i Träning

Jag har kommit över Susan Garretts video Success with one Jump, och faktiskt hunnit titta på nästan hälften.

Som alltid med såna här produkter är priset en stöttesten - den kan köpas från Canis till priset 450,-. Plus frakt då, förstås. Och det är klart, att jämfört med Greg Derrets DVD:er, som går för nästan 650,- på samma ställe så är det ju rena rean. Men för en vanlig fattig människa känns det litet saftigt. I runda slängar 500,- för 2 timmars film... Nåja, jag ska inte klaga - jag övertog min från nån som har tappat entusiasmen. 100 pix - that's more like it för en fattig student!
Men nu var det ju inte priskoll det här gällde, utan innehållet. Så vad tycker jag då?
Jo tack, jag tycker den är mycket bra! Klart inspirerande på en nivå som passar mig - jag menar att när jag har tvingats se Greg D-rullar så blir jag ju helt konfys och närmast gråtfärdig: det verkar så himla SVÅRT allting!
Det här är alldeles mycket mer genomförbart och på en nivå som till och med lilla jag begriper.
Dessutom pratar hon bra mycker mer förståelig engelska - inte en massa sludder och dialekt!

I den här filmen finns alltså en massa fokus- och drag-övningar som man kan göra på begränsat utrymme med bara ett, och ibland inget, hinder. Saker som jag tror kan vara roliga och bra även om man inte är tokintresserad av agility (och här räcker jag upp handen).

Jag ger fyra köttbullar av fem - jag vet inte RIKTIGT om den är värd sitt fullpris, annars hade det biddit fem köttbullar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela