Pelleskop-livet

Host-å-host-å-hack

Publicerad 2011-03-10 23:53:47 i Allmänt

Titta vad vi har i rabatten!!



Jag tar mig själv i hampan och påminner mig om att både förra och förrförra året kom det en nedra massa snö ända in i april, men nog KÄNNS det litet som vår ändå! Litetlitet.

Därför är det väl litet sent att montera mitt förtjusande fågelhus... Men som det kom först häromdagen fick det komma upp en sväng ändå; snart tar jag ner det och låter det vänta till nästa vinter. Som väl kommer i augusti eller nåt, enligt detta nya klimat.



Visst är det fint, som en liten bubbla?

Yingis pingis hjälpte till vid monteringen. Eller - det gjorde han ju egentligen inte, men han hade fått korn på att jag hade köttbullar i fickan så han var typ litet i vägen.



Pejer kan inta fotposition. Om de vill!



Litet svårare är det allt med snö under rumpan, men om matte påminner om förekomsten av köttbullar så går det bra. En liten stund.

Nu har även maken och matten biddit smittade av minsta barnets elända sjuka - fast bara förkylningsdelen, peppar peppar! Maken är rödnäst och snorig som jag vet inte vad, själv nöjer jag mig med frossa, nysningar och en evärderlig hosta. I synnerhet vid sänggåendet förstås, hela min paulun rister och jag känner mig närapå som Kameliadamen.

Barnet självt är något litet kurantare och har t.ex. kunnat inmundiga större delen av en temla. Och det är så vist anordnat att hon inte gillar vispgrädde något vidare.



Men det finns det som synes andra som gör!



Mmmmmm, temmmmmla! säger Ying.



Tiger får riktigt Omar Sharif-sug i blicken när han betraktar pejens framfart på temmelfatet. Se så fina ögon han har - ganska nytrimmad (av yours truly) så att eyelinern blir mer markant. En faslig hjärteknusare, den där tigern!!



Om nu Tigern har sug i blicken kan man väl snarare säga att Jazz har mord i både blick och sinne. Hela kroppsspråket varnar för förestående attack, i kombination med visst medvetande om att matten INTE tänker tolerera några blixtattacker. En knivig sits för en dvärgpinscher!!



-Åååå, vad det ser gott ut!!



-Hur gör han egentligen för att få sånt där?



- E de slut nu?



Tigger fick tvätta Yings mule sen, så det var inte så väldigt synd om honom. Och Jazz hade ett ben att gnaga på eller vakta.
Slutet gott, allt gott!

Kommentarer

Postat av: Edison

Publicerad 2011-03-11 09:26:37

Bilden med snödropparna tror jag inte på. Måste vara fusk.



För övrigt har jag inte fått en enda semla i år. Olika falla ödets lotter.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela