Pelleskop-livet

Sommarlov

Publicerad 2011-06-14 10:15:38 i Allmänt

Nixpixpäron, sommarlov har jag inte.
Däremot har jag lagt märke till att datorn avsöndrar värme. Sammalunda gör jag dessa dagar och därmed blir det litet väl hett i vårt samröre.
Datorn och jag umgås så litet som möjligt och då är det svårt att blogga. Lurar på att handskriva på postitlappar och klistra fast på skärmen.

Eljest är det lugnt, får man säga.
En Tiger har varit Mindre Piggelin, t.ex. inte ätit upp sin frukost några morgnar. Vid pälsvård igår upptäckte jag att han har fått små sår av scaliborhalsbandet. Hävdade Äldsta Barnet att Tigg blev "låg" av detta fästingmedel förra året också. Slarvmatte!! Nu är halsbandet i alla fall väck, och vi hoppas att lillungen snart är sitt vanliga otämjda jag! Hur som helst får han fästingar både med och utan medel, så det finns egentligen ingen roll att ha det på honom. Får aptera bärnstenshalsbandet i stället - det är ju i alla fall snyggt! Och ofarligt.

Ying tycker för det mesta att det är VARMT. Det tycker jag också.

Jazz trivs för det mesta, men hade lyckats få ett skavsår mellan 1 kula och 1 lår. Aj! Silonsalva avhjälpte den saken. Plus tratt. Jazz GILLAR sin tratt, och kommer raskt stickande med huvudet när man håller upp den.

Idag ska Tiger och jag ta tåget till Karlstad för litet nytta och litet nöje; det sistnämnda i form av påhälsning hos Mellanbarn med Olle.

Jag återkommer med nya bulletiner och massor av bilder när det dyker upp en kylig dag.
Vid pass i november, verkar det som.

Kommentarer

Postat av: Carro

Publicerad 2011-06-14 16:01:35

Bärnstenshalsband har grannen på sina shebas, fungerar tydligen jätte bra =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela