Pelleskop-livet

Kamerarensning

Publicerad 2011-12-28 20:03:35 i Allmänt

Så här inför nya året måste man väl städa, inom och utom. Eller? Mitt nyårslöfte blir att jag ska låta bli att börja röka. Ett finfint löfte som jag tror mig om att kunna hålla. Ja, ett till förresten: jag ska inte äta några jätteräkor, eller hur det heter. Inte för att jag brukar äta sånt, men nu ska jag så att säga låta bli på ett mer medvetet sätt.
Och så kanske jag ska försöka rensa minneskorten litet oftare, då då. Och sortera mapparna i datorn vartefter för att med större lätthet kunna flytta över bilder till annat medium och därmed kunna rensa datorn utan att hela alltet kollapsar.
Men några till löften ska jag väl kunna hitta på. Jag har ju några dagar på mig.
I alla fall - idag har jag rensat. Och hittat.
Från ett par promenader i november:



Minsta barnet på promenad. Trevligt med sällskap ibland.



Bettys första promenad med alla tre flockbröderna. Det blev några knopar slagna!









Hela flocken, matten i form av skugga.













Synliga!







Tur att man har ett gäng stora starka grabbar med sig!







När Betty var så liten så hon sov i bur!



Jag har alltid tyckt att det i och för sig är en strålande idé att låta småvalpar sova i bur - men så fort jag har försökt och valpen har så mycket som suckat har jag känt mig som nåt hemskt ut nåt Dickens-opus och så har valpen fått sova hos mig i stället. Men Betty, hon sa inte så mycket som suck en gång. God natt, sa hon ungefär, och så somnade hon. Och när hon vaknade kl. 5 sa hon till och fick raskt komma ut osv.
Nu sover hon i min säng - för hon är stor nog att inte trilla ur sängen och inte busa hela natten - och därmed börjar hennes morgontider närma sig mina. Och hon och Tigger ligger ovanpå varandra, turas liksom om att ligga överst.
Skrållor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela