Pelleskop-livet

Nederbörd

Publicerad 2011-08-07 23:09:05 i Allmänt

Det känns väldigt konstigt att skriva det här men:
ÄNTLIGEN kom det litet regn!!
Inte så litet heller, förresten - det har pölat kraftigt hela dagen, och varit murrkt.
Hurra, tänkte jag, för det drar ihop sig till tenta och i huvudet ekar det tomt. Så jag "skulle bara" läsa liiiitet i Tolfte knappen och sen bara göra ett enda sudoku och - tja, sen somnade jag! Mitt på blanka dan.
Suck. Det blir till att jobba dubbelhårt i morgon, det.
Kvällspromenaden togs i alla fall tillsammans med Äldsta Barnet, som har aviserat sin bortfärd i morgon. Eller hemfärd, eller hur man ser det. Tillbakaflytt till Universitetsmetropolen, jallafall. Fnyft.



En mycket suddig bild bidde det här, det var lääänge sen jag använde kamera med långskottare så det bidde litet som det bidde. I alla fall ville jag förstås föreviga Olle-med-klövjeväska. -Vidrigt! sa Olle och gick först på tvären som en krabba.



Större delen av etappens sträckning var det faktiskt Tigern som bar sin klövjeväska, men därpå finns tyvärr inga bildbevis.



Större delen av promenaden var det dessutom faktiskt jag som ledde Tiger och Ying, men det finns det heller inga bevis på. Ni får tro mig på mitt ord!!



-You called, Madam? säger Ying när han kommer ilande. -Yes box, för en kvart sen, svarar jag syrligt. Men det är helt bortkastat på Ying.



Äldsta Barnet är utomordentligt hemlig. Hon är rädd att jag ska skicka bilder på henne till en farlig schäferförsedd väktare i Göteborg, vilken väktare har lovat att hålla ett extra öga på henne under värstaste värstingdagarna därstädes (=vej aot vest).



Olle till vänster, vinbergssnäcka till höger. Molluskernas sammansvärjning.



Mollusker och monegasker.



Lekatt, säger jag. Anubis!! säger Tigern.



Hm, säger Jazz. Mystiska spår. Fly mig mitt förstoringsglas!



Hembageriarvtagerska.







Olles frisyr är inte prexis Toilette 60, men kanske Gremlin 11, eller nåt. Sötast, i alla fall!!

Tja, och sen försökte Tigger äta upp en pitbull och sen gick vi hem.
I regnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela