Pelleskop-livet

Roligt varje dag!

Publicerad 2010-10-12 21:51:38 i Allmänt

Nu har det, som det heter, varit Mycket ett tag.
Idag har det t.ex. varit Både Hackat och Malet: promenad, föreläsning, promenad, föreläsning, gruppstudier, hämta barn, promenad.
Till slut vet jag inte var på dagen jag befinner mig, men så mycket vet jag som att det inte blir nån årntlig hundträning gjord.
Därför bidde det "aktivering" i stället. Fram plockades alltså en godisboll och en godispyramid och en bunt torkade blodpuddingstärningar.
Och sen blev det som det blev. Iakttag särskilt Yingens hantering av godisbollen: matte får ruska på den tills en godis trillar ut, sen får matte peka där godisen hamnade. Eller eventuellt plocka upp godisen och stoppa i Yings lilla näbb.
Och Jazz då? Jo, han var så frusen och trött efter aftonpromenaden i den stjärnklara kalla skogen så han vägrade att lämna TV-soffan. Under en filt och med fotboll på TV:n och husse intill tillbringar man bäst såna kvällar, tycker Jazz.



När Peppen blir stående och bara tittar uppåt så beror det på att jag hade godispåfyllningsskålen stående på fönsterbrädan - det skulle gå fortare att snaska direkt ur den, tyckte Peppen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela