Pelleskop-livet

Ordning på torpet

Publicerad 2010-10-25 19:08:15 i Allmänt

Nu är det äntligen dags att återgå till vår vanliga ordning. Efter fyra dagars verksamhetsförlagd utbildning, med en knasig helg insprängd i mitten, känns det som flocken har tappat hela sin vanliga dynamik och blivit till något annat och sämre.
Exempelvis får ju inte Tigg och Pepp vistas tillsammans när de är ensamma hemma eller överhuvudtaget när inte jag är med dem. Och det innebär att deras inbördes tossiga relation blir ännu mera darrig och lättantändlig.
Vilket i sin tur ledde till en rejäl urladdning i lördagskväll: PANG så rök herrarna ihop och jag som kastade mig emellan blev ganska grundligt biten av Tiger. Ändå hade jag en tjock jacka på mig, så det hade kunnat bli ännu värre. Men höger handen och handleden är ordentligt tilltufsad och den vänstra handleden fick också känna på garnityret, liksom höger smalben, fast inte så mycket.
Det ändade med att jag låg på Peppar medan minsta barnet hyvvade tag i Tiger och burade in honom. Nog märker man att det finns grävlingsdödartakter i Tiger, allt - han ger sig aldrig!
Hur som helst - alla de människor jag har tagit i hand i tag har haft väldigt stora händer och väldigt kraftiga handslag. Aj!!!
Dessutom har jag en riktigt apig, bamsig hemtenta att skriva onsdag-fredag och hade förvisso behövt min vanliga snabbhet i fingrarna, för att hinna med mina (omistliga) tankar.
Nåja, bild på eländet (handen, inte tentan) följer.
Ett litet klagomål till bara: idag var jag tvungen att lämna hemmet 8.00. Morgonpromenaden blev alltså MYCKET tidig, alltför alltför tidig.
Och sen var jag tvungen att skrapa titthål på alla relevanta bilfönster.
Och sen var dagen inte slut förrän halvsex.
Så nu är jag trött.
Dags för ett glas vin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela