Pelleskop-livet

En dag som alla andra

Publicerad 2010-10-13 14:34:54 i Allmänt

Inatt har det varit KALLT - på morgonpromenaden fanns det fortfarande intrampad frost kvar på stigen. Och det var fortfarande kallt och jag har fortfarande inte hittat två likadana vantar el. handskar.
Nåja, efter en stunds studsande med piraterna blir jag rätt varm ändå.
Fast hela långa dagen får jag betala för kylan i form av aj, ont i varenda gammal gisten benknota. Det är mest bara sk*t med den här kärringen såna dagar. Tur att jag får springa hem och grotta ner mig i "Mångfald, motsägelser och marginaliseringar" resp. "Etnicitet och nationalism" - det värmer, ska jag säga!







Se bara - VITT!!

































Som synes sprang alla vind för våg och matten gick helt oansvarigt i sina egna penséer. Ovanligt mycket saknade jag äldsta barnet - med henne kan man under sådana promenader utbyta sådana konstateranden som "minus en", "minus fyra", "ingen minus!!!" osv. Hittills har vi aldrig hamnat på plus, det är det bara mellanbarnet som gör.

Nu ska jag gripa mig an "Genusperspektiv i skolan". Mellan läsningarna och hundumgänget har jag tvättat, hängt tvätt, tvättat, hängt tvätt och tvättat igen. Men ännu inte hunnit hänga. Samt diskat rätt mycket och sorterat tvätt för senare tvättning. (Detta för makens kännedom - han som tror att jag är ledig hela dagarna...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela