Pelleskop-livet

Droppen Dripp - och alla hans små kamrater

Publicerad 2010-10-07 20:37:02 i Allmänt

Idag har det pölat friskt hela långa dagen - NÅGON har kissat i arbetsrummet och jag är tämligen övertygad om att det är hr Jazz. I sån här väderlek bryr han sig inte särskilt mycket om vad som är comme-il-faut.



Efter frukost tyckte Tigern att vi gott kunde gå och lägga oss igen.





Men nixon-pixon - vi hade redan tagit oss en sovmorgon (efter den hemska natten kunde det behövas), så det var bara att bita i det sura (haha, genomsura!) äpplet och traska ut.
Det var liksom eftermiddag redan på förmiddagen.









Till och med Jazz kom loss och levde rövare rätt bra - bara ibland kom han ihåg att det var Hemskt Synd om honom och kom för att bli litet tröstad.





Tigger han blir bara ännu sötare när han är helt nerregnad. Det blir dessvärre inte jag.





SVAMP-BOB är detta! Hans päls är nämligen så beskaffad att den suger åt sig vatten som en veritabel svamp. Hundrackan väger minst dubbelt så mycket när man kommer in som när man gick ut. Svamp-Bob.





Och så en liten kreativ avrundning. Svamp-Bobs svans i förgrunden.

Jag har nu varit mer el. mindre förkyld i tre veckor och börjar utveckla ett litet prydligt sår kring näsan. Detta gör just inget för att förhöja min subtila elegans, dessvärre. Men jag kanske ser intressant ut, vad vet jag.

Nu skall jag alldeles strax och iförd flanellnattlinne träffa två studiekamrater i mitt sovrum (teknikens under) och sen kommer jag troligen att vara död för världen. I morgon är det dags för redovisning och sen - tada! - dags att läsa in sig på nästa rackarns tema.
Förresten - Tigern ligger här bredvid mig i sängen och det ÄR verligen SANT det där att man får så mjukt hår av regnvatten. Rena angoran!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela