Pelleskop-livet

Skillnaden mellan....

Publicerad 2010-11-11 22:59:02 i Allmänt

Dags för en gåta:
Vet ni vad det är för skillnad mellan en flodhäst och en shar pei?
Jo, flodhästen är lättare att framföra i koppel.
Nog därom.

Jag städade mobilen och hittade en bunt bilder, några av vilka återges nedan. För en del - de flesta - har jag använt jelly filter. Ganska trevliga små saker, men med en benägenhet att trilla bort eller hamna på sniskan. Idag har jag badat dem allihopa i milt tvålvatten, för att ev. få futt på fästkladdet igen. Vi får se. Annars får jag väl hitta på nån annan lösning, för de är verkligt skojsiga att använda, om man är intresserad av fulfotofofering.



Va, ingen hund?! Nä, men ganska fint ändå. Grannarnas övervåning från vårt bokrumsfönster.























När det gäller mobiler är jag rätt kluven - på ett sätt vill jag verkligen verkligen absolut nödvändigt ha en Iphone - och den anledningen heter Hipstamatic. Förstås. Alltså - jag vill SÅ gärna ha den appen.
MEN: jag vill ha en pillefon med KNAPPAR. Nu har jag en samsung touchwiz och det är så blajigt med pekskärm - orkar nästan aldrig skicka några sms för att det är så bökigt. Sen har jag en Blackberry också, som jag har lånat ut till Äldsta Dottern, men jag känner att jag nog vill ha den i stället. Enda problemet - fast STORT - den har ingen kamera.
Nåja, min ekonomi säger mig att jag får nog slita på den (eller de) jag har ett bra tag till, så slipper jag DET lilla problemet i alla fall.
Men ändå - hipstamatic...
Suck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela