Pelleskop-livet

Ondskan

Publicerad 2010-11-16 19:38:41 i Allmänt

På grund av herrarna Terriers inbördes trams och morr och fräs så har här stadfästs en nyordning: de får inte sova i min säng eller befinna sig i soffor och fåtöljer längre!
Detta på grund av att tigerungen, som jag uppfattar det, får ett alldeles för stort ego av att vara nära mig och pepparkakan blir i sin tur avundsjuk.
Tyvärr tror jag INTE att det fungerar som med barnen: om de två äldsta var allmänt tjafsiga mot varandra och smågnabbades kunde jag bli en alldeles ovanligt Elak Moder - då förenades ungarna raskt i sin gemensamma suckan och klagan över sakernas elända tillstånd.
Det vore ju förtjusande om jag kunde få Tigern och Pepparn att sitta och tissla i hörnen om hur DUM matte är och hur de ska kunna HÄMNAS på henne och sånt, men tyvärr är det nog inget att hoppas på.
I stället ska jag försöka ta ner Tigern litet på jorden - han lever litet grann i den villfarelsen att han är chefsassistent (minst) i den här firman.
Dessutom - om sanningen prompt ska fram - det är inte så förbaskat bekvämt att försöka sova på de ca 14 kvadratcentimetrar som blir kvar i min lilla ottoman när tre kusar breder ut sig.
Men Ying ska få ligga kvar - han är alltid hygglo mot de andra killarna, han lägger sig bara i så till vida att han splittar när två odjur står och glor på varandra.
Fortsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela