Pelleskop-livet

Så utomordentligt löjligt!

Publicerad 2010-05-03 22:10:52 i Ying

Idag fick jag en liten påminnelse om varför jag tröttnar på utställningsvärlden hela tiden.
Efter Yings utställning härom helgen fick jag i en kommentar här på bloggen en fråga om resultaten. Så då lämnade jag ut de resultaten i ifrågavarande persons gästbok. Jag menar - det framgår ju ändå av Hunddata. Så småningom.

Men det var just det - så småningom. Nu visar det sig att jag har begått ett grovt faux pas - resultaten skulle inte lämnas ut. Suck. Därför att just idag utgår anmälningstiden till Shar Pei-specialen. Och där är det samma domare, alltså skulle det hållas hemligt vad hon gillade resp. inte gillade.

Verkar litet fjolligt, enligt mig. Inget roligt längre. Så nu har jag lovat mig själv att i den mån jag i fortsättningen kommer att ställa ut nån hund, och i den mån jag i så fall stannar kvar till det bittra slutet, kommer jag att ytterst nogsam publicera resultaten här i bloggen, alldeles alldeles omgående. Och med en ytterst talande rubrik så att det blir lätt som en plätt att googla fram alla hemlisar.

Until then - om någon ev. är intresserad finns resultaten för shar pei från nämnda utställning i gästboken hos Agapimos.

Och nä - Ying ska inte ställas ut på specialen. Vi vet redan vad den domaren tycker om honom (hurra!) och dessutom törs jag väl knappt efter denna tavla!

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2010-05-04 14:52:46

Nej, resultaten var absolut inte hemliga före anmälningstiden till specialen gick ut. Hade ingenting med det att göra. Jag, och säkert en del med mig, vill inte att min hunds resultat skrivs i andras bloggar och hemsidor.

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-05-06 15:44:56

Hej Anna

Du har inte gjort något fel, ALLA resultat är officiella oavsett om dom kommit ut på hunddata eller ej. Om det sedan finns folk som inte önskar få sina resultat offentligjorda bör dom tänka efter innan dom anmäler.

Postat av: Catharina

Publicerad 2010-05-06 16:34:17

Grattis till BIR:et.Jag ansluter mig till föregående talare.Det fanns ingen baktanke med frågan om resultat,enbart nyfikenheten som ville veta,då det var ett tag sen man var ute i ringarna.MEN........från och med nu så kan alla som har intresse se fullständiga resultat för Shar Pei från dom utställningar vi kommer åka på i år (och även i framtiden) på vår hemsida och min Facebook.Hoppas vi får se dig och Ying ute i ringarna i sommar..........Catharina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela