Pelleskop-livet

En vanlig kall dag

Publicerad 2010-02-11 19:44:11 i Allmänt

Dagen började med litet Tigerträning på klubben - med betoning på litet.
Tigern har lagt sig till med att stå och ge skall i rutan om jag inte är riktigt nöjd med hans placering utan väntar en kort stund och hoppas att han ska flytta sig mot mitten. Annars går rutan bra.
Skallträningen går alltså åt rätt håll. Idag var första gången vi tränade det på klubben, och första gången som jag la på kommando. Han fick in så fin rytm: skall, godis, svälj, skall, godis, svälj - så jag passade på att lägga in kommandot precis efter sväljet och ett klick efter skallet. Utmärkt! Sen har jag tänkt att få till flera skall i följd före belöningen och därefter flytta in honom i korrekt position och börja om med ett skall.
På kvällningen tog jag Peppar med på promenad runt ishallen. Som vanligt blev jag nästan tårögd över hur följ- och uppmärksam han är! Inga som helst problem med att ha den lös, inte!

Tänk ändå vad det är bra med hundar som gillar godis och som gillar bollar eller kampsaker eller whatever. Så bra med hundar som tigger, eller bjuder in till lek. Då har man ju allt gratis - bara att hänga på!

Kommentarer

Postat av: Nilla

Publicerad 2010-02-12 03:33:16

Jisses vad flitig du har varit, med fina bilder på vovvarna. Jag är också flitig som synes, uppe och spökar mitt i natten. Jag jobbar faktiskt, jo faktiskt så gör jag det. Har massor att göra, egentligen. Men just nu pausar jag lite.

Ha det gott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela