Pelleskop-livet

Frigolit

Publicerad 2010-12-29 18:46:44 i Allmänt

Ta mej katten om det inte hade kommit litet mer snö i natt igen! Vilka otroliga fonder den där kung Bore måtte ha... Idag var snön ackurat som små små frigolitpärlor, men dess bättre inte fullt så elektriska.
För övrigt är det intressant hurusom människan anpassar sig - nu känns det nästan som blidväder när det är 7 grader kallt.
Nästan så man vädrar efter lövsprickning.
Jag tog Bröderna Marx till skogen - först gick vi på någotsånär banad väg, sen möljde vi genom skogen. Nu känns det att man har mer kakor än mil i benen...
Men Ying han väljer alltid att gå i djupsnön i stället för på ev. upptrampad stig. Att skritta fram i snö till halsen är prima motion, tycker Ying!



Yesss! Kolla bara vitbalansen! Jag tror jag kan det!











Tröjan som jag stickade åt en motvillig Tiger förra vintern är helt perfekt på Jazz. Och han är en betydligt mer tacksam mottagare. Dessutom: varför i helskotta stickade jag en ulltröja åt en raggig russlare?! Vavva-syndromet?





Vi skulle smyga oss under en "port" av snötyngd gran - naturligtvis drog Ying in i ena "dörrkarmen" så såväl Ying och Jazz som jag fick snö brexis överallt, i synnerhet där man helst ingen snö vill ha.




Sen gick vi hem och försatte oss i Dickens-koma. "Lilla Dorrit" - hur ska det gå?!!! (Det spelar ingen roll hur många gånger man läser/ser Dickens-historier, det är lika spännande ändå!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela