Pelleskop-livet

Framåt!!

Publicerad 2010-12-31 23:19:04 i Allmänt

Nu lägger vi 2010 bakom oss - ärligt talat ett präktigt sk*tår!!
Jag hoppas och tror att 2011 ska bli en bättre årgång - t.ex. har jag planerat att inte ligga på sjukhus en enda vecka under det kommande året!
Men det där med nyårslöften, det tror jag vi struntar i. Det finns egentligen ingenting jag vågar lova - åren har lärt mig att det blir aldrig som man tror. Ibland blir det mycket  bättre!
Två små löften vågar jag mig ändå på: jag ska inte börja röka och jag ska inte börja kolka whisky på förmiddagarna. Inte på eftermiddagarna heller, förresten.
Några föresatser har jag också:
-att försöka finna nån reson i onda magen och hitta ett sätt att hålla den vid gott lynne
-att fotografera mera analogt
-att träna hundar mycket mycker mera och mycket mycket bättre
-att verkligen njuta av att läsa franska på heltid under hela 2011 (och så litet ryska, fståss!) - en riktig dröm är det!
-att ha klänning på mig jätteofta. Knasigt, va?

Idag tog jag en LÅNG förmiddagspromenad med mickisarna - vädret var sådant att det borde ha varit nyårsdag i stället för nyårsafton: snö och sol och liksom strålande framtidsutsikter!!





Eftersom det hördes spridda knallar redan före lunchdags fick Jazz vackert gå kopplad. Jag är SÅ rädd att det ska smälla och han ska dra iväg och gömma sig nånstans! Dessutom - om han går lös och det smäller inte-så-mycket så bara stannar han och vill inte gå mer. Om han går kopplad truttlar han på som vanligt och bryr sig inte. Trygghet i ett litet snöre, kanske. Tigg tycker inte heller om när det smäller men blir det för mycket springer han strax till sin Mamma.





Porträtt av Mycket Liten Vit Hund. Ser ni den?










Därmed önskar jag och mina hundar, eller hundarna och deras matte, alla läsare Ett Riktigt Gott Nytt År, med bara bra och roliga saker åt alla! Kram!

Kommentarer

Postat av: Carina

Publicerad 2011-01-01 15:58:36

Vi här både två och fyrbenta önskar er ett gott nytt år. Och vi hoppas att det ska bli ett bra år. Med massor av hundsjoj. Lydiga hundar som jpbbar på bra. Tävlingar och bus i skogen. kram om<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela