Pelleskop-livet

America's Next Top Model

Publicerad 2010-12-03 22:45:17 i Allmänt

Hej i stugan!
Vi har utröstning i modelltävlingen varje dag - nu när det är mörkt och kulet mest hela dagen (i alla fall inomhus) är det tyvärr Peppar som åker ut nästan varje dag. Svart hund med vita tecken är ett helsike att fota, både med och utan blixt.
Dessa tre blev kvar efter gårdagaftonens omgång:



Jazz-bacillen. En sofistikerad, stram stil. Passar nog bättre för reklam än för runway, och kanske snarast för softa lounge-prylar snarare än för kampleksaker. Mjuka sängar, varma morgonrockar, farsdagsfika i sängen... den sortens.



En typiskt ful-snygg modell, med sin helt egna stil. Har dock en litet otrevlig attityd mot fotograf/stylist, som han måste försöka jobba bort (attityden, inte fotografen). En modell för friluftsmode och, kanske framför allt, köttbullar och/eller ost.



Va, ett spökdjur!! Nä, vi går vidare i fotoskörden!



Dagens vinnare! Fotogenisk, med det där lilla extra. Härlig attityd, ger fotografen det denne vill ha, oförtröttlig. Fantastisk kontakt med kameran, ingenting är omöjligt. Och vilket sug i blicken! Den här modellen kan nog sälja allt, utom möjligen korv (för den korven blir omedelbart försvunnen...).





Faktum är att Tigger hittills har vunnit ALLA fotomodelltävlingar här i huset; han klår både två- och fyrbenta med hästlängder. Han har ett oändligt tålamod framför kameran, ser aldrig sur ut och är alltid helt ogenerad. Och så är det ju det där att russlare faktiskt ÄR världens sötaste varelser. Punkt slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela