Pelleskop-livet

Så rara

Publicerad 2010-04-11 17:39:43 i Allmänt

Igår när jag var ute och gick med Peppar och Tiger tränade vi som vanligt, numera, fingång. Peppen satt i ett snöre kring min mage och Tigern var kopplad fast jag hade rätt långt koppel och handen i fickan, orörlig. Inget stret och bra fokus.
Och så på en gångväg mötte vi ett litet GÄNG: en amstaff, en amstaffpitbullblandis och en staffe. Så förtjusande vackra och fina hundar! Deras husse såg ut som en gangster men var ingen. I alla fall inte vad hundarna beträffade.
En hel halvtimme stod vi och pratade hund, i synnerhet muskelhund, på fem meters avstånd och inte så mycket som en bläng från nån av hundarna. Alla fem bara slog sig ner kring resp. förare och spände av.
Oooo, om ända Aftonbladet hade kommit förbi!
Dessutom sa gangstern att Tiger var blott den andra russlare han nånsin hade sett som kunde vänta och ta det lugnt i stället för att oavlåtligen göra utfall, skälla och bete sig.
Hurra!

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2010-04-11 21:54:49

Sätt in en pudel vid namn Drutt i det sällskapet så hade det inte varit lika rart längre. Också något för Aftonbladet kanske. Se rubriken. Förbjud mördarpudlarna!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela