Pelleskop-livet

Lättviktare

Publicerad 2010-04-30 13:12:09 i O-hundigt

Man har ju sin lilla bloggvända - sew retro, marathonbloggen, sticky och förstås alla hundar som måste kollas upp. Och så har man Sir Edison.

...

Ja, då börjar jag ju fundera varför i hela fridens dar jag sitter och skriver smörja om absolut ingenting viktigt alls. Bara trams och fåniga bilder. Inget-å-kåmma-me, ju.

Till mitt försvar: pelleskopet är min dagbok om sånt som inte är så privat. Ett sätt att komma ihåg, att bringa litet reda i dagarna. Och vill nån vän eller ovän titta in så är det kärt, men jag har inga anspråk på att vara väsentlig.

Och ja - det finns sånt som inte är så tjofaderittan här också, och sånt som absolut är tjofaderittan fast på ett sätt som inte skall lämnas ut till allmän beskådan. Så jag är inte fullt så ytlig som det kan verka. Eller också är jag ännu ytligare, det beror litet grann på vilken dag det är.

Det var bara det. Men titta in till Edison; var glad om du inte kan förstå och OM du kan förstå - ja, vad säger man?

Slut på allvaret.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2010-04-30 19:02:05

Din blogg ger mig avkoppling. Det är nog så viktigt. Och att allt inte är så tjofadderittan alltid finns med där bakom hela tiden och gör avkopplingen desto viktigare. Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela