Pelleskop-livet

Debatt

Publicerad 2010-04-06 16:01:17 i Allmänt

Ska man skratta eller gråta? Jag bekikade den såkallade kamphundsdebatten hos Aschberg, http://www.tv8play.se/program/aschberg (ung. 15 minuter in i programmet) och måste säga att det var varken bu eller bä, det. Faktiskt var väl Fredrik Steen den ende som både hade nåt i huvudet och ork nog att försöka få det sagt. Hr Aschberg tycker ju eljest så oerhört mycket om att höra sig själv prata... Avsnittets höjdpunkt inföll precis i slutet; när den koppelhysteriska corgifjollan lyckades tappa sin ena hund och den vägrade att komma tillbaka till matte. Den ville hellre gosa med amstaffblandisen... Och så var det ju intressant att få se Norrköpingsfascisten live, förstås.

Kommentarer

Postat av: Sandra Träff

Publicerad 2010-04-06 17:32:15

Brukar inte titta på dessa debatter för det blir aldrig något vettigt utav det utan de ska bara få säga hälften och bli avbrutna hela tiden och så tolkar "programledare" det hela som den själv tycker (i detta fallet Aschberg).



Håller med att Fredrik Steen var den vettigaste och han fick knappt öppna munnen utan blev avbruten hela tiden.....



//Sandra

Postat av: Catrine

Publicerad 2010-04-07 10:42:07

Fy f*n vilken idiot Aschberg är! Varför får han leda debatten när han inte låter någon annan tala till punkt?! Det han avbryter med är ju både orelevant och hjärndött...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela