Pelleskop-livet

Yings och Jazzens träning

Publicerad 2009-10-18 20:53:33 i Allmänt

Yings träning går nu främst ut på att man inte MÅSTE gå och lägga sig bara för att det börjar skymma. Runt halvfyra börjar han ivra mot trappan upp till sovrummet, nämligen.
För övrigt är han väldigt "på" när det gäller lydnadsmomenten också; åter börjar den lilla tanken om en start i ettan att sticka upp sitt förhoppningsfulla huvud...
Jazzens träning BORDE vara att han ska lära sig att stoppa om sig själv... Det är ett evigt pyckel med filtar och tröjor och what-not med en frusen liten hund. Arg blir han om det inte blir bra. Men framför allt tränar jag på lyssna-och-lyda samt höra-VAD-som-sägs. Alltså sätta sig när jag säger "sitt", till skillnad från att snurra, ligga död, bita Tiger etc. Och jag är mycket ledsen men jag kan faktiskt inte säga att det går framåt.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-10-18 22:04:03

Hej! Jag har hittat till dig och dina hundar för första gången och ÄLSKAR ditt sätt att skriva! Du lyfter fram dina hundvänners olika personlighet på ett fint sätt och det är så roligt att läsa om er tillvaro. Hit återkommer jag nog ofta, om jag får? Allt gott!

Malin

Postat av: Suvi

Publicerad 2009-10-18 22:51:50

Håhå, jag skulle just kommentera att Sniffen är likadan; det viktigaste är inte att det blir rätt utan att man gör något av en allra finaste trix!



Så såg jag att Malin hittat hit, det är jag som tipsat! ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela