Pelleskop-livet

Blåsväder

Publicerad 2009-10-07 18:52:07 i Allmänt

I natt blåste det och regnade oavbrutet. Men lagom till morgonpromenaden mojnade det i alla fall hyfsat, och det var ganska soligt och skönt.


Vi gick förbi ridskolan och träffade favoriten Barney. Han ser ut som en spattig korv när nån nybörjare sitter på honom men han kan gå SÅ fint i form om han måste. Jag red honom en gång i veckan i tre terminer i sträck, men nån enstaka veckas undantag. Till slut fick jag honom att gå på tygeln och runda sig så fint i alla gångarter, men det var inte gratis! I alla fall lärde jag mig massor av gamla Barney. För det fick han en rejäl ruska färskt gräs från utanför hagen.



Vid jättebästa godisträdet fick alla vänta medan matte gömde godis. Sen blev det allmän letning, men mer om det i ett eget inlägg. Och ja, det ÄR uppförsbacke där, fast kanske inte så här mycket.



Ying fortsatte även idag med sina kontaktövningar, både under koppelpromenad och under löslubbande. Nu tycker han nog att han har lyckats riktigt bra med mig.



Full fart bort. Peppar ser litet ut som en amerikansk biffig sprinterlöpare i sitt bamsiga friidrottshalsband. Jag funderar på att skaffa ett i mässing med längre länkar. Ännu mera OS-känsla.



Och full fart tillbaka.



När vi var nästan hemma såg det ut så här, mitt på blanka förmiddan. Men det blev inget regn, bara ett evigt blåsande.

Kommentarer

Postat av: Suvi

Publicerad 2009-10-07 20:25:19

Har alla boysen juvelerna intakta? Bryr de sig inte om löptikar alls? Min blev ju så "sjuk" av åtrå att han gjorde sig omöjlig att leva med. Skillnaden före och efter är milsvid!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela