Pelleskop-livet

Utflykt

Publicerad 2009-05-27 22:10:25 i Allmänt

Storm, regn, hagel, solsken, vindstilla... Mycket märkligt väder. Men glada hundar, glad familj, vacker natur och god matsäck. Det blir 5 stjärnor av 5 i alla fall!



Tigerungen har jag med egna nypor sommarfriserat.





Sudden fjäskar



Sudden visar inte tillbörlig respekt för dem som är äldre.



Tigg säger sin mening om vissas brist på hyfs.





Sudden sjunger. Idas sommarvisa, tror jag.



Jag och min hemska lillebror.





Sudden paxar.





När Jazz och morfarn träffas börjar det alltid med att morfar kallar Jazz för "Reptilen" och Jazz säger att han ska döda morfarn. Genast! Men sen blir det gosigt. Och godis.



Minsta barnet sitter o ser ljuv ut. Hon håller på att tillverka en voodoo-docka...



Sudden vill också se ljuv ut.



Största barnet i min dunjacka. Jag har alltid en massa bra-att-ha-saker i bilen. Såsom: varm jacka, regnjacka, tre extra fleecetröjor, extra skor, strumpor och stövlar, massor av hundgodis, litet lektyr, huvudvärkstabletter, arméns hudsalva, hårsnoddar... Och detta bara i passagerardelen! I de bakre regionerna förvaras hundbur, spårselar, linor, extra koppel och halsband i massor, leksaker, mera hundgodis, mera leksaker, mera leksaker, spårpinnar, praktiska burkar... Som Skalman, med bilen som skal!





-Hej då! säger Sudden.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-05-27 22:28:28

Ja, ha ha, jag har nog aldrig sett en bil med så mycket prylar i, och ÄNDÅ fick vi ju in mig, Ancho, bur, vagn, stol och ryggsäck vid vårat trevliga Enköpingsbesök.

Postat av: Nilla

Publicerad 2009-05-28 01:10:31

Det må jag säga, vilken bil du har. Eller rättare sagt, vilket innehåll du har i bilen. Så roligt att se morbror på bild, även om det bara var i ena hörnan. Och nu har jag sett alla dina flickor, om du inte har någon mer undanstoppad någonstans. Men det är väl tre stycken, eller? Så fina så.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela