Pelleskop-livet

Inte alltid som man tänkt sig...

Publicerad 2009-03-27 21:41:01 i Allmänt

Nästan aldrig faktiskt - det är därför man inte ska göra planeringar! Den här veckan har varit full av snöstormar, jobberi och inte minst konståknings-VM... Matte blir alldeles utmattad av att vara uppe halva nätterna och se på TV och sen gå upp i ottan för att skjutsa minsta barnet till träningen. Tack och lov att hennes säsong snart är slut! Då får vi visserligen åka flera mil till träning flera gånger i veckan, men i alla fall inte sex dagar och sju pass!!
Träning då? Nja, igår var Peppar och Tigger på klubben och tränade - först litet kontaktfält och sen lydnad. Det går som det går, går det... Har börjat träna den förb*de rutan med Peppar nu, bara för att det började kännas nästan som panik med Tigern. Men ettans moment gick strålande med Tiger. Nästa helg är det meningen att vi ska tävla appellspår, men idag är det snöstorm igen... Hundstackarn kommer att få spåra i det dike som jag trampar upp när jag lägger spåret. Gills det? Och framförgåendet... Tsss. Vi talar inte om det!
Annars är jag tidseffektiv och tar med en till två hundar när jag skjutsar/hämtar barnet. 10-15 min. per hund på parkeringsplatsen blir en hel del på en vecka. Mycket störning också. Och i synnerhet för Jazz och Ying är det alldeles utmärkt lagom med så långa pass, i full fläng. Och jag TROR (peppar, peppar, haha!) att Peppar kan vara klara för lydnadsdebut på staffespecialen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela