Pelleskop-livet

Sabotage!

Publicerad 2009-06-22 23:35:26 i Allmänt

Ikväll när jag och Tigern tränade gissa-vad (rutan) på baksidan av huset var Jazz och Ying med som störningselement. Yings störning består mest i att han försöker äta upp mig - när jag sätter mig på huk för att rikta in Tigertorpeden sluter sig Yings käftar kring min hals som han sen slaskar och suger på. Man blir van vid sånt med pej i huset. Gäster som faller herrn i smaken (här skall särskilt nämnas Mona K - Yingens stora Kärlek vid första ögonkastet) blir däremot ganska förvånade och kanske rent av skrämda vid de första anfallen. Det är dock en ynnest av kolossalformat att bli slukad av en pej, det brukar de flesta förstå. Efter ett tag. När de har torkat av sig.
Hur som helst - Jazzens störning tillgick på ett mer jävulusiskt sätt. Han kastade sig ut samtidigt som Tigern, parallellt med denne och SLOG OMKULL minst en kon! Med nos eller tass, det var litet olika. Sen stod han bara still, precis som Tigern, och såg förhoppningsfull ut. Jag undrar så om han har "halv-lärt" sig rutan genom observation eller om han bara leker nåt. Glad och pigg var han i alla fall, och jag är väl enfaldig som en gnet men han fick köttbulle för det där beteendet hur som helst, bara för att han är söt som en sockertopp.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-06-23 23:46:19

Japp, att bli "uppäten" av en pei är verkligen en ynnest, fast Dimplan kör mer varianten med äta/slaska på armen. Medans Ancho kör slicka/äta upp näsan.

Jag tror Jazz tycker Tigg är lite dålig som aldrig får omkull dessa evinnerliga koner som matte envisas med att sätta upp i tid och otid. =o)

Tur att han fick en köttbulle i alla fall.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela