Pelleskop-livet

PANG, bara. Bara PANG!!

Publicerad 2009-07-13 01:38:47 i Allmänt

Dagen började med ett hjältedåd av Tigger - maken serverade mig rabarberpaj till frukost (i sängen som vanligt) men glömde att ta med en sked. Tiger bar, på makens uppmaning visserligen, upp en sked till mig! Dagen räddad! Först såg Tigern litet kymig ut, som om han inte tyckte att det var riktigt korrekt med teskedar i sovrummet; "Blev det verkligen rätt det här?", men han fick förstås många lovord och många såssmakningar med skeden. Då kändes det bättre.
Sen tog vi en promenad. Jag, terrioristerna, mellanbarnet och Olle Olsson Hagalund. Mellanbarnet tror att P vill äta upp O, men så är inte fallet. På promenader är de de bästa av vänner. Det är bara det att Peppar inte precis tycker att Olle måste bo just här, i VÅRT hus. Hur som helst var det varmt. Och kvavt. Som tur var kom vi fram till ganska många välfyllda diken, och matten fick läska sig med många stora smaskiga smultron. Mitt tvåbenta barn är konstigt och äter inte smultron, i alla fall inte om hon ska plocka dem själv. Hon äter mest bara bananer och choklad, hon.
Sen var vi så trötta så trötta och måste vila en stund på våra rum, och det var då det sa - PANG!! Jazzen hoppade ur sängen och gömde sig bakom en koffert, Peppar tittade upp och kollade om jag hade nåt att anmärka (hade jag inte). Ying snarkade på sida och Tigg snarkade med mage och tassar i luften. Sen sa det PANG igen så det skrällde i fönstren och sen regnade det så man blev full i skratt.

Kommentarer

Postat av: Suvi

Publicerad 2009-07-13 08:26:50

Låter som om ni har många härliga dagar! Ja, bortsett från pangandet.

Postat av: Nilla

Publicerad 2009-07-13 19:40:02

Vilken lyx, kaffe på sängen varje dag. Och vilken duktig Tiger, är det det som kallas för budföring, eller?

Ha det gott Kusin

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-07-14 18:38:03

Kan man få låna maken? Behöver ingen sked.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela