Pelleskop-livet

Litet träning med entusiastisk publik

Publicerad 2009-07-18 00:44:57 i Allmänt

Tidigare på kvällningen, mätta o belåtna på tårta, tog minsta barnet o jag hunden Tiger till klubben för träning. Oj, vad det har blivit dåligt med den sorten på sistone! Men det är faktiskt för varmt - det märktes idag också att Tigerns lilla huvud inte riktigt hade samma ork som kroppen i värmen. Kanske kommer litet filmsnuttar från träningen nån dag. Om utifall att jag orkar.
Men det var ju det där med publiken. Flyg-publik. Mygg, alltså. Vidrigt, vidrigt, övermåttan vidrigt. Ur min bil framgrävde jag ett något till åren kommet myggstift, det kunde komma väl till pass tyckte jag. Minsta barnet hade väldigt skojigt, för stiftet var först stenhårt, sen började det liksom mjälla och sen blev det kletiga tjocka kluttar på oss. Nåja, bättre än inget, tänkte jag. Vi får väl ta med oss stiftet ut och bättra på då och då.
Hm. Den första effekten jag la märke till var att åtminstone jag var så pass klibbig av myggstiftet att flygdjuren häftade vid mig. När det var dags för take-off hände ingenting. Det var då jag upptäckte att frustrerade myggor ska man akta sig för.
Sen skulle jag ge mig själv en förnyad omgång med myggmedlet och då fann jag till min ohöljda förvåning att myggorna glatt och villigt satte sig på själva stiftet...
Jag får nog köpa nåt nytt dundermedel. Eller gno in mig med renfana.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela