Pelleskop-livet

I've lost my mojo!!

Publicerad 2009-07-11 20:24:03 i Allmänt

Härmed bekräftas att min enda superhjältekraft har lämnat mig. Jag får numera myggbett!
För flera flera år sen fick jag några riktigt övernaturliga ryska myggbett - så nära döden har jag nog aldrig varit, i alla fall inte av klåda. Min ryska mamma tilldelade mig nåt undermedel, inga mesiga pryttlar som Salubrin eller Xylocain för råbarkade ex-kommunister! Och medlet fungerade verkligen alldeles utomordentligt. Fast det var litet jobbigt när hela den utsatta kroppsdelen liksom försvann, som om en jättedosis tandläkarbedövning hade inspruttats. Det blev litet Monty Python över min gångstil när ett eller flera behandlade ben oavlåtligen vek sig. Men - kliade gjorde det inte.
Jag tror att dessa myggor på något sätt hade fått särskild styrka genom närvaron av en storindustri av Mordor-utseende i den lilla stadens utkant, och deras bett vaccinerade mig. Sedan dess har jag kunnat bli myggbiten som bara den, men det har aldrig blivit något kliande märke.
Förrän nu.
Det är ju det jag säger - man MÅSTE åka till Ryssland med jämna mellanrum.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-07-11 21:35:15

Efter min skogstur med Nikki igår undrar både hon och jag om det inte är de ryska myggen som kommit hit. De svenska brukar vi kunna stå ut med. Men om Ryssland är utrustat med de mygg vi mötte igår förstår jag om/att de kan nedrusta sin kärnvapenarsenal.

Postat av: Malin

Publicerad 2009-07-11 23:21:05

Asgarv. Veckans roligaste läsning. Tack för den ;)



Myggor är för jävliga. Även fast dom är den varelse på jorden som älskar mig mest, men jag behöver ingen kärlek. Kärlek gör ont ju - och lämnar klåda som fan.



Även Puma hatar mygg och det räcker att en endaste liten mygga försöker sätta ner ett ben på ett hårstrå på Pumas rygg, så blir hon smått hysterisk. Död åt myggen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela