Pelleskop-livet

Först Glenn Hysén, sen Ying.

Publicerad 2009-07-17 14:47:43 i Ying

Förra veckan kunde man läsa på braskande löpsedlar: Glenn Hysén tvingas GÅ PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN. Måste LEVA PÅ A-KASSA. Komplett med förbrytarfoto och allt, bara höjdmåttet fattades. Tycker ni det var hemskt?
Hör då här: idag tvingades YING GÅ PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN. Och jag tror inte ens vi kan påräkna nån ekonomisk ersättning. (Fast han fick förstås en smörgås. Och slaskade i sig nästan en hel arbetsförmedlare. En hundallergisk arbetsförmedlare.)
Fast Ying var ju där för att hjälpa husse att styra och ställa litet, ett par timmar. Nu är den lille pejen utbränd. -Husse får klara sig själv ett tag, säger han. Jag måste få vara ledig NÅN gång!

Kommentarer

Postat av: colliepojken

Publicerad 2009-07-17 18:47:56

Din stackare! Jag börjar också bli kanske inte utbränd, men påtänd. Jag måste blogga varje dag. Jag behöver semester. Pust!!!!!

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-07-17 19:01:13

Jag tvingas också gå till arbetsförmedlingen. =(

Men jag får inte ha hundarna med mig. Skulle annars behövas som moraliskt stöd, tror jag.

Tur ändå att Ying får lite ledigt nu. =)

Postat av: Edison

Publicerad 2009-07-17 22:25:40

Oj oj oj, tur att det är helg nu Ying så att du kan vila upp dig. Kanske har du fått välförtjänt semester nu också.

Jag blir lite orolig. Jag ska vara med matte på jobbet hela dagen på måndag. Och åka tåg dit och hem. Om man blir utbränd efter ett par timmar hur ska det inte bli då efter en hel dag. Men i och sig behöver inte jag slaska i mig några arbetsförmedlare.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela