Pelleskop-livet

Vardagar igen

Publicerad 2009-01-10 21:47:19 i Allmänt

Det är riktigt skönt att helgerna är över och man kan återgå till vanlig veckodagsordning. Det känns alltid litet misstänkt när söndag följer på måndag, och sånt där. Min urbota förkylning håller dock i både helg och söcken så den är jag inte av med. Att ta järngänget på en ordentlig promenad gör mig klubbad för resten av den dan!

I torsdags var det KALLT men efter knappa 10 minuters promenad med alla fyra i  koppel hade jag nog kunnat truttla runt i bikini utan att huttra. När vi äntligen kom fram till springa-lös-delen av promenaden var vi lika glada alla fem. Men med alla mina ouppfostrade hundar i koppel, och därtill ett trängande behov att alltid ha en hand ledig för en näsduk, så blev det bara en liten ussel kamera den dagen, därav bildkvaliteten.















Ying är alltid så klumpig, han bara MÖLJER fram! Han kan vara smidig som en katt, om han vill, men det är behändigare att bara harva på. Behändigare för honom, alltså.


Innan vi kom hem hade det börjat se ut så här - snöstorm, typ! Jazz var precis  lika missnöjd som han ser ut - han tar nederbörd rent personligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela