Pelleskop-livet

Mera snö! (eller: Enough is enough)

Publicerad 2009-01-29 19:47:10 i Allmänt

Inatt har det snöat o haft sig igen - så onödigt!! Fast Ying är förstås glad som en lärka, en skrynklig lärka med svansen i topp och litet till. Det går apselut inte att promenera med koppel på trottoarer och gångvägar som består av is täckt med snö så jag tog mitt lilla benknäckargäng och åkte ut på bystan för litet lösspring. Men det var nåt ruskigt vad många andra som hade fått samma idé! Jazz, den krumeluren, utmärkte sig förstås genom att ta sig ur halsbandet och attackera en flatcoated retriever - grrrr! Som tur var hade denne en mycket förstående husse. Hussen var dessutom en riktigt sirlig Herre i sin bästa år - runt 50-60, såååå stiligt sportklädd fast utan tillstymmelse till fleece o bävernylon och funktionsdittan och -dattan. Bara tweed med flätade läderknappar, kabelstickat ylle osv. så långt man kunde se åtminstone. Så stilig vill jag också vara - men det är bara i undantagsfall jag ens orkar borsta håret, suck... Tyvärr hade jag inte mage att fotografera karln, men här kommer i alla fall några bilder på några andra snygga killar.



















Den här uppsynen betyder: -Jag skulle vilja gå till matte men den där äckliga russlaren står där och morrar och egentligen vill jag bita honom men det vet jag att jag inte får. Sk*t också!


Sen ser det ut så här i stället. Problemet är väl att de är alldeles för lika varandra till lynnet. Terriorister!



En gång hörde jag en sann historia om familjen som åkte till nåt Sunwing-hotell och så var Börje Salming där också. I hotellpoolen anordnades dagligen vattenpolo eller nåt sånt och pappan i den aktuella familjen förvandlades till småpojke som med lysande ögon terroriserade sin idol: -Börje, kan jag vara med i ditt lag då, Börje? Ska du och jag spela ihop, Börje? tills mamman i familjen inte ville kännas vid maken alls. Till och med när hr Salming satt och åt sin middag störtade sig pappan fram och förhörde sig om möjligheterna att få vara med i Börjes lag nästa dag! I alla fall - i Peppars ögon är nog Ying ännu coolare än Börje Salming! (och han har fått nästan lika många stygn också, fast bara kring ögonen).
Vän av ordning frågar sig förstås: -Var är Jazz, då? Fick han sitta i bilen sen? Nejdå, nejdå, fast egentligen borde han ha fått göra det. Jag är visserligen mera vän av o-ordning, men jag frågade mig också var Jazz var. Fast han var förstås ute i maquisen och letade efter rådjur, måste jag tyvärr erkänna.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2009-01-30 23:47:48

Hihihihihi, där hade du rätt! Men titta på Bibbis syskon också. Margems True lover är också far till en till, gissa vem????????

Hoppas du har mycket trevligt tillsammans med Ying,

för det har jag med båda killarna här.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela