Pelleskop-livet

I tisdags

Publicerad 2009-01-22 19:11:43 i Allmänt

(Man kan bli alldeles yr av att läsa här!)
I tisdags var det så muppigt väder så vi orkade inte alls tillbringa förmiddagen på klubben. Det liksom snöregnade på tvären. En liten utflykt behövdes, för nån koppelpromenad på gator o vägar kändes inte heller lockande. Vi åkte till Kungsbyn och hundarna fick leva loppan i hundhagen. Bara litet rädda blev de när åsnorna skriade i hagen intill!







Vad sägs om en lokalt producerad russellkorv?


Sk*tväder, ärligt talat!











Om man nu ska tänka så där mysigt positivt så finns det EN bra sak med att Tigg o Pepp inte precis älskar varandra: de är så bra att träna "hörförståelse" på. Deras konversationer är inte de mest subtila så man kan liksom tjyvlyssna. Jag lär mig mer och mer! Och roligare och roligare blir det att iaktta hundar - alla hundar!
Sen gick jag in i affären och köpte 3 kg nötfärs från visserligen döda men dock lokala kossor, nästan 6 kg färska märgben från sammalunda och sågade i lagom bitar - några större och några mindre. Samt två alldeles prima syrliga isterband. Summa summarum 217 pix, var inte det ett fynd?! Så for vi hem och myste till oss med våra respektive kap, gissa vem som fick vad! En ledtråd är att jag åt upp min andel på 10 minuter medan de fyrbenta hade roligt med sina under hela återstoden av dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela