Pelleskop-livet

Very Soon, You Will Also Have A Completely Obedient, Disciplined, Trained & Well-Behaved Chinese Shar-Pei

Publicerad 2009-02-14 22:39:44 i Ying

HURRAAA! Räddningen är nära! Titta bara här: http://www.trainpetdog.com/Chinese-Shar-Pei/index1.php?page=members&src=g&_$ja=kw:shar-pei+puppy+training|cgn:ChineseShar-PeiPuppyTraining|cgid:1177225328|tsid:7072|cn:PuppyTrainingTrainPet|cid:34313528|lid:331380595|mt:Exact|nw:content|crid:2405287838&gclid=CImUirX13JgCFUM-3godx33Qdg och alla våra problem kommer att lösas, på bara 17 dagar!

Whether It Is a Chinese Shar-Pei Puppy Or An
Adult Chinese Shar-Pei Dog, You Can Easily Train It
To Obey Your Every Command

Men DET är ju lätt ju, det gäller att bara att välja sina kommandon. -Ying, kom och ät en köttbulle! sitter som en smäck, totalt fokus på uppgiften. Man ska inte göra det svårare än nödvändigt för sig.

Fast så där helt lätt verkar det ju ändå inte vara, först i kapitel 10 kommer vi in på: How to make your Chinese Shar-Pei learn its name. Hmmm...

Amaze Your Family & Your Friends With Your
Chinese Shar-Pei's Ability To Perform
Some Astonishing & Amazing Tricks...            
Jamen DE e lugnt! Ying behöver bara sitta rätt upp och ner på sin umpa [sic] så börjar folk viska av hänförelse: -Titta så konstig han ser ut. Vad underligt han låter. Vilka balla öron! osv. Både astonished och amazed.

Very soon, your Chinese Shar-Pei will know how to respond to all the basic commands like COME, OFF, HEEL, STAND, SIT, DOWN (LAY), STAY etc. When your spouse, your kids, your friends and your neighbors see the stunning and incredible tricks you have been able to train your Chinese Shar-Pei to perform, they will be absolutely amazed and will think that you are someone with super-human abilities! Nja. de kommer nog snarare att fortsätta att tro att jag är someone with a skruv lös. Dessvärre misstänker jag att Ying också kommer att fortsätta att tro det...Och är de där stunning och incredible tricken lika med come, off, heel, stand, sit, down, stay? Jag kanske ÄR superhuman, trots allt? Jag kanske blev det när de satte in fillibratorn (som jag vet att det inte heter).

How To Quickly Solve Some Of
The Most Common Problems That Almost
ALL Chinese Shar-Pei Owners Face...

Den lösningen har jag redan klurat ut: för Ying en snabb tur till närmsta veterinärklinik i och för den eviga sömnen och för matten ett vedträ att banka sig i huvudet med under ytttrande av mantrat: Jag SKA inte ha nån kineshund, jag SKA inte ha nån kineshund...

Fast ärligt talat: Ying är ju bara BÄST. På sitt sätt. Och när jag står där med tårarna i ögonen och undrar HUR TUSAN det gick till att det blev jag som blev tränad IGEN, inte Ying, så känns det så innerligt rart att bli mulpussad all over av Ying och få viskat i sitt öra: -Gnorf! Vilket i det här sammanhanget betyder: -Ingen fara matte, du lär dig till slut. Vi behöver inte ha bråttom, du har all tid i världen på dig att lära dig. Och förresten är det viktigaste att man har ROLIGT med sin matte. Då blir jag glad igen och mjuk i hjärtat och så innerligt tacksam att min lille kines tror på mjuka träningsmetoder i stället för att hålla på och härja med mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela