Pelleskop-livet

Vattenstämplar

Publicerad 2009-02-13 18:13:27 i Allmänt

Trist men sant, man hittar sina bilder både här och där så nu blir det fula vattenstämplar på dem. Men alla som vill ha nån bild - kanske inte precis en som föreställer mig eller mina jurr, men det dyker ju upp alla möjliga andra också, kan bara höra av sig så skickar jag en fil via e-post. Så slipper ni sitta och pyckla bort stämpeln. Anledningen till detta är förstås att den här tanten blir purken när mina bilder dyker upp hos nån som jag över huvud taget inte känner och som inte alls har med oss att göra. Så det så! Men bara hör av er, gör det. Till [email protected].

Kommentarer

Postat av: Lotta o brudarna

Publicerad 2009-02-13 22:26:01

Jäkligt trist med såna som "lånar" bilder, man kan ju faktiskt fråga om lov. Dina bilder är fantastiskt fina, men man kan inte bara ta!!! :o(

Ha det gott och krya på dig.

Postat av: Nilla

Publicerad 2009-02-13 23:53:00

Ja det är ju baksidan med det häringa bloggandet, och det jag är rädd för när det gäller barn, barnbarn och lite mer privata bilder. Det är därför jag har den låsta. Men hur säkert det är, det vet jag inte.

Krya på dig

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-02-14 11:14:43

Hej, hoppas du mår bättre i dag. Den där aktiveringsleksaken såg jätterolig ut. Drutt har stort behov av att rasta sitt huvud så en sådan ska det investeras i! Ha en bra alla hjärtans dag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela