Pelleskop-livet

Running contacts

Publicerad 2009-02-12 10:52:48 i Allmänt

Det är så roligt med människor som är engagerade, som reflekterar och räknar ut och gör saker helhjärtat. (Att jag känner mig halvslafsig och orkeslös får jag väl leva med...) Kallt och snöigt var det i tisdags men Sanna och Maja och en matte till höll som bäst på att träna hundar i att ta kontaktfält i s.a.s. full rulle. Fast inte vilken full rulle som helst utan precis på ett visst sätt som skall fastna som ett rörelseminne i hundens kropp.















Älva tar om och tar om och tar om, det blir bra och halvdant och inte så bra och nån gång missar hon plankan. Men det är bara att sålla och sovra och på't igen!

Lilla Link vill förstås inte vara sämre. - Det skall väl böjas i tid om det ska bli någe krokigt, eller hur?! tycker han. Det blir nog bra, det där! IRL har han dessutom fyra ben, två fram och två bak, det blir liksom lättare då!





Och syrran (oj, nu kanske det blev väldigt fel! Vi håller tummarna och ber om ursäkt annars...) är beredd att ställa upp för en repboll.

Summan av kardemumman: nog för att Jazz springer rätt friskt på kontaktfälten, men några running contacts kan man nog ändå inte kalla det för. Å, om jag ändå vore ambitiös och duktig! Jag skall uppfinna "very slow walking contacts", så kanske det finns nån möjlighet för mig att komma ifatt honom ibland!

Kommentarer

Postat av: Maja, Achilles & Link

Publicerad 2009-02-13 11:01:37

hahaha...ja det är tur att de gillar att repetera! syster heter Thing och matte heter Mikaela!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela