Pelleskop-livet

Benbrott?

Publicerad 2009-02-26 12:23:44 i Allmänt

Halt är vad det är. Överallt . Igår kväll tog jag terrier pojkarna till klubben för litet träning, planerna var äntligen plogade men dessvärre duggregnade det litet på den kalla platta snön = halt! Man fick ta det försiktigt i svängarna. Pojkarna var dock glada för nu var det äntligen nån vits med bollbelöning igen. Att kasta ut en boll i djupsnö är ingen riktig belöning tycker de, bollen studsar så uselt då. I alla fall var de riktigt duktiga båda två. Fast RUTAN....!!! Först går det jättebra ett tag, sen verkar lilla Tigger inte veta alls vad jag menar. Men jag är väl inte den enda med det problemet, har jag förstått.

Dagens morgonpromenad blev också en övning i att hålla balansen. Fyra små gökar och jag gav oss ut och hoppades på det bästa. De första tio minutrarna på varje sådan promenad är INTE roliga, alla är bara ivriga och vet inte vad de heter. Men sen går det riktigt bra. Vi var ute i en och en halv timme, sen var både hundarna och jag tämligen nöjda. Dessvärre måste de förpassas in i duschen när de kommer in - Tigger ser ut som en Dalma-Tiger för han är alldeles svartprickig i den vita pälsen. Smältsnö och lort i en härlig blandning. Tror jag skall installera en högtryckstvätt innanför grinden så jag kan spola rent deras underreden ordentligt.

Kommentarer

Postat av: Sanna Tijah Älva

Publicerad 2009-02-26 13:06:34

Ja vem skulle inte önska sig en högtryckstvätt. Fast här på landet är det inte smutsigt ännu. Bara att släppa in hundarna efter vår härliga skogspromenad. Fast det är väl inte så länge till det funkar...

Så planerna är skottade nu... lagom till tö och isväderet.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela