Pelleskop-livet

Usch

Publicerad 2009-04-27 21:14:04 i Allmänt

Usch-väder idag. Varmt och skönt för allan del, men liksom disigt och tilltäppt. "Ont-i-huvudet-väder". Dessutom vaknade jag med jätteont i halsen, så jag har inte varit så gullig idag. Hundarna är också helt slagna av värmen - i alla fall vissa av dem. På eftermiddagen tog jag Jazz och Tigg till klubben och tränade litet - det börjar ju dra ihop sig. Isch, hur ska det gå med Jazzens tävlande? Han kan mycket väl få för sig att lämna planen, eller springa fram och nafsa i tävlingsledaren, eller försjunka i nån lukt på planen och försvinna från världen, eller vakta appellplanen från alla förbipasserande (det blir så splittrat då, om man så säger). Eller precis vad som helst. Eller också är han duktig och gör som jag säger. Man vet inte. Men nog längtar jag tills lydnaden är över på fredag - för då ska jag koncentrera mig på Ancho. Alltså Chagalls Rumblin' Rose, om jag minns rätt. Hon kommer till inoff. utställningen för att träna och glänsa, och hon och hennes matte får liksom vara min "belöning" för att jag trotsar total nervkollaps och tävlar med Jazz.
Oj nu blev det litet svammel - hur gick träningen då. Tja... Linförigheten är OK, för att vara lillpinnen. Men idag hade Jazz bestämt att läggande under gång lika gärna kan betyda sättande under gång, eller ev. ställande under gång. Inte gärna magen i backen, alltså. Och apporteringen som går riktigt fint hemma går inte bra alls på "ort och ställe". Fast det var ju förväntat. Tigers träning innefattade en massa Rrrutan som ibland går som på räls och ibland går åt fanders, samt framförgående. Ett nedra påhitt, kan man lugnt säga!

Kommentarer

Postat av: Lotta och Ancho

Publicerad 2009-04-27 23:37:14

Jazz kommer säkert sköta sig på plan precis lika bra som Ancho kommer sköta sig i ringen på fredag. Men det är klart att vi också kommer för att lysa upp din dag, t o m om inte solen skiner.

Ying kanske också kommer att piggna till i vårvärmen. =o)

Ses på fredag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela