Pelleskop-livet

Nya tag!

Publicerad 2009-04-06 11:42:22 i Allmänt

Jag kände mig litet vild och galen igår och anmälde Jazz till en lydnadstävling, på hemmaplan. Hur tror ni att det ska ros i land? Här är det inte precis nåt förstapris som gäller utan fastmera: inte bita domaren... När jag ändå är ute och cyklar tänkte jag även ställa upp med Yingispingispäron i en träningstävling. Det tror jag kan bli intressant för såväl mig som domaren och medtävlande. Men observera! Platsliggningen förväntar jag mig inga konstigheter i, annars skulle jag avstå från den. Även Tigg är förstås anmäld till ett par tävlingar framöver... Skam den som ger sig! Och så har jag lovat att hjälpa till på en spårtävling, det ska bli riktigt skojsigt. Nu är våren igång på riktigt!

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2009-04-06 12:50:03

Tack för ditt inlägg.

Det känns skitjobbigt med lille Ulven, att han togs bort så ung och utan att jag fick veta något. Jag hade rakt av erbjudit mig ta hem honom om jag vetat. Uppfödarens avigsida:(

Nu blir det ju inga fler shar-pei valpar här pga den dåliga hälsan i rasen, så jag slipper fler obehagliga överraskningar. Dom andra valpköparna har jag jättefin kontakt med och kommer förhoppningsvis fortsätta ha.

Puss på Ying-mulen/Malin

Postat av: Malin

Publicerad 2009-04-06 18:16:42

Tack för ditt svar i mitt "upprop"!

Vilket märke av örthalsband har några blivit dåliga av??



Klart du ska ta nya tag med Jazz!!

Lycka till!

Postat av: Hanna

Publicerad 2009-04-07 23:25:15

Vad roligt att det blir lydnad med hela bunten nu! :) Jag håller tummarna och även Hija gör de för brorsan ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela