Pelleskop-livet

Avlyssnat

Publicerad 2008-05-19 11:28:47 i Allmänt

När vi kom hem från grytträningen (så att säga) samlade Tigger brorsorna i ett hörn av trädgården och berättade:

"Draken hadderom i en grotta och allaromandra som va där va jetteredda för den hade liksom hullingar på naglarna å sprutade eld å alla skrek jelpjelp GREVLINGEN kommer för så heter draken å dom svarta hundarna bara grinade å så fick dom bära ut dom för dom va så redda fast sen så kom jag å den draken blev jetteredd å sen vare typ bara blod överallt så dom fick setta hettere plåffter på hela den dårå å sen, hettere, hettere... blodtransmisjon å kansje dom kan göra han levande igen, KANSJE, så dom andra hundarna kan få pröva hur man ska jöra för då behöver dom inte va så redda eftersom jag har liksom liksom hettere jort så han inte e så falig. Lengre."

Ying och Peppar såg litet tveksamt imponerade ut, men Jazz satte nosen i vädret och lät sig inte luras. Och när det var dags för sena kvällsrastningen i trädgården så stannade Jazz upp på yttertrappen, vädrade eftertänksamt och sa: - Det luktar, luktar... Minsann, jag tror det luktar GRÄVLING i vår trädgård! 


En sån tur att Tigger redan hade kissat.

Kommentarer

Postat av: Bippa

Publicerad 2008-05-20 22:11:41

Jag höll på att skratta på mig när jag läste det där, det roligaste jag läst på länge! Mer sånt Tigger!

Postat av: Catharina

Publicerad 2008-06-07 23:58:25

Åh,detta är ju bara för underbart!!!Kan se alla hundarna tillsammans med STOOOORA öron & ögon,lyssnandes till Tiggers berättelse.Jag håller med föregående talare,vill ha mer av denna sort i stora lass!!!!



Ha de gott

Catharina & Gänget

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela