Pelleskop-livet

Träning

Publicerad 2008-07-15 10:53:55 i Allmänt

Tigger älskar att träna - det har blivit litet klent med den varan på sistone men härom kvällen var vi upp till klubben. Tiggisen vrålade och ylade och tjöt i bilen när vi kom till parkeringen, så det lät som en mobil hundplågarenhet.


Vi hade fått en ny leverans från världens bästa affär, Jami hundsport, med bland annat denna pryl som direkt fick betyget IHVG med spets. Inte nog med att den förenar liten tennisboll (=prima att kasta) med pälsludd (=aaah!), dessutom är svansen fästad å bollen medelst stark resår (=kampa o rycka o hejohå!) OCH är svansen försedd med pip!! En innovation i Nobelprisklass!!



Här har vi en nyhet på marknaden, med beteckningen "Retstickan" - två luddisar fästade i varsitt nylonband som i sin tur är fästade vid en läderrem försedd med ett hål i änden (så att den, vid påkommen lust, kan fästas i nåt längre. T.ex. den mkt användbara longerpisken, föreställer jag mig!) Även denna är en dundersuccé - jag har inte provat den på Jazz ännu, men jag kan föreställa mig att en retsticka kan vara nåt för den kräsne herrn. Jami e bäst!





Visst är han en stilig karl?! Men jag är RÄTT så lömsk på honom, för nu har han IGEN gjort intjack nånstans och proppat sig full som en boaorm. Igår var det helt klart en russell med fyllning - benen satt som små tappar i varsitt hörn på en spärrballong och små rapningar och fisar hördes oavlåtligen... Så nu blir det Tallmogården i hemtappning hela veckan, för i helgen är det utställning igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela