Pelleskop-livet

Staffespecial med vanlig staffe

Publicerad 2008-07-15 10:41:58 i Ying

Jojo, då passar det minsann! Peppisen blev bästa juniorhane ("Excellent"), junior-BIR och 2:a bästa hane och tog sitt 2:a CERT.  Dessutom var Goodstaff's uppfödargrupp BÄST. Förstås!


Framifrån: Zigge (Goodstaff's William Lee), Peppisen (G Anders Statement), Pelle (G Vocal Command, P:s pappa) och Nicko (G Another Brick, P:s kullbror).



Pappa Pelle är inte direkt känd för sin gullighet mot andra killar, och Peppar vill förstås inte vara sämre. "Jag ska döda dig, gubbtjyv!" var nog det raraste han sa... Brorsan Nicko däremot verkade vara en cool kille. Honom var jag först litet spekulant på, för uppfödar-Karin trodde mer på honom som snygging, fast han var en så oerhört loj liten valp så jag trodde inte att han skulle passa mig. Låg mest på rygg och jäste med lilla skära magen i vädret...




Vinnarpuss!
Matte lovade att nästa dag skulle bli en blåbärsdag, och det blev det också.


"När jag är ledig bryr jag mig inte alls om mitt utseende", säger Peppar. Han läser för många modellreportage, det är uppenbart.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2008-07-15 13:06:01

Grattis! Vad han är duktig och snygg denna Peppar.

Han kommer att gå långt denna lilla "slyngel" =)

Postat av: Anne Müller

Publicerad 2013-07-05 18:41:55

Heej!:) vad kul att få se bilder på Nicko, Goddstaff´s Another brick.Jag hade honom som valp men var tvungen att omplacera honom efter en tid. Vet du om det finns fler bilder på honom någonstans? Med Vänlig Hälsning/Anne

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela