Pelleskop-livet

Äsch då!

Publicerad 2008-07-17 19:58:01 i Allmänt

Idag skulle jag ju verkligen ha haft kameran med mig på träningsstunden - Jazz gick sannerligen igång på nya leksaken "retstickan"! Vi började med litet agility - Tigger och Olle betedde sig som äkta små snorvalpar och fick larva sig på egen hand medan jag tränade med Jazz - och han var laddad! Upp och över och igenom, riktig fart i slalomen också, och det blir fler och fler felfria 12-pinnarsomgångar. Jag tror aldrig han går in på fel sida var jag än står (peppar, peppar!), däremot kan han ta två pinnar direkt i ingången. Sen började vi leka med "retstickan", och som han hoppade och kampade och for runt! Flera gånger släppte jag och lät honom vinna, men då var han direkt tillbaka och skulle kampa mer. Hurra!
Sen fortsatte vi ner på appellplan; Tigger gick liitet bättre i lydnad, men rätt osorterad var han. Fick till några hyfsade stadgeövningar i platsliggning och före hopp, samt ett par bra ställanden. Sen åter till Jazz - nu ville han belönas med kast av leksaker och kamp och kast igen och...! Jag har aldrig sett på maken till frö! Vilken fröjd!!
Och när vi kom hem hade äldsta barnet gjort middag och nu är det inte Tigger utan JAG som känner mig som en boa (en åldrad boa, värsta sorten), fast rätt så belåten med dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela