Pelleskop-livet

Tillbaka till civilisationen (eller: Vi har varit på turné, tralala)

Publicerad 2008-02-11 10:06:10 i Allmänt

Jajemen - maken, lilla barnet, terrierna och jag har farit ända dit där pepparn växer, ungefär - till Forshaga! Man åker o åker o åker och när man kommer till Örebro har man ändå liksom bara börjat. Där borde det finnas en skylt: "här slutar allmän väg" eller kanske hellre "I som här inträder, låten hoppet fara". Men fram kom vi, och hem också som synes. Olle o hans matte, båda två studentikosa som bara katten, såg ut att må väl och frodas någorlunda, i alla fall Olsson. Dess matte såg som vanligt ut som nollkommanoll spagetti, men hon verkade rask och kry, i alla fall.
image403
Tigern vill inte riktigt bada i Klarälven - Peppar ville däremot, matte höll på att få skrämselhicka!

image404
I hundstallet, hämtandes träningsprylar. Jojo, DÄR finns det resurser! Lyllo Olle, säger Tigger. Äbbel-päbbel, säger Olle.

image405
Sambo-extra-hunden Kajsa TROR jag, det finns en Kajsa och en Maja, båda två lika fina o rara och med sånt bra sätt mot spolingar.

image406
Man blir så väldigt trött av att vara bortrest och inneboende tycker Peppar.

image407
Tigger blir också litet trött men lurar ändå på att apportera Peppars svans = en bra grej att göra när det inte finns nåt annat att panta hos matten.

I alla fall så skötte sig alla hundar strålande - litet bullrally blev det väl men inte alls farligt. Däremot känner matten att det är himla jobbigt att bo i lägenhet med en småhund - hemma bara ikläder jag mig ett badlakan eller nåt och hystar ut hundarna i trädgården medan jag under helgen var tvungen att hoppa i full mundering, koppla jurren och promenera! Usch. Men Peppar höll sig utan problem i 12 timmar båda nätterna, strålande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela