Pelleskop-livet

Peppar tränar - och tränar!

Publicerad 2008-12-16 19:20:44 i Allmänt

Idag följde Peppar med på tisdagsträningen. Egentligen har vi juluppehåll men vi är några entusiaster som ses ändå. Då passade det bra att ha Peps med, lagom jobbigt för den busen. Men OJ, vad han är blivit mycket duktigare! Blir han för trött (och det blir han snabbt) så gör han visserligen fortfarande utfall, men mycket mindre än tidigare, och han kan sitta alldeles nära andra hundar och fortfarande ha kontakt med mig, längre och längre stunder. Det finns således hopp! En annan sak han tränar på är följande: han ställer sig på bakbenen med framtassarna mot mina ben. När jag klappar honom på nacken/ryggen tar han liksom spjärn mot mina händer och klättrar snabbt som attan upp för hela mig med alla sina tassar tills han sitter på min ena axel! Hur smidigt som helst och kvickt som katten. Så sitter han där som en liten papegoja, ytterst förnöjd med sin upphöjda position!

Kommentarer

Postat av: modern

Publicerad 2008-12-17 11:06:46

Är det speciellt för "pepparhundar" att kunna klättra så där eller kan det vara nåt för Suddis också tro. När han är duktig och dansar ett eller två varv, så dansar Olle tio varv eller så. Lite bättre fart har det allt blivit på Olle, men han är lite surig i sättet. Usch, det ska bli nåt som heter jul snart. En morgon när jag vaknar är det troligtvis för sent att göra nåt åt det. HARE

Postat av: Nilla

Publicerad 2008-12-17 20:01:25

Hej Anna! Härliga bilder som vanligt, och rolig läsning. Har inte kunnat svara på ditt meil, vi har haft datorkrasch!!!! Så nu är din meiladress borta. Skulle du kunna meila mig igen. Barbros adress är också puts väck, så du får gärna skicka den också.

Hälsningar kusin Gunilla

Postat av: Anne-Lie

Publicerad 2008-12-22 13:03:24

Detta vill vi se bildbevis på!!! Alltid lika roligt att följa din blogg. Har försökt att maila dig men jag får alltid dem tillbaka, undrar om du bytt mailadress???



Kram Anne-Lie med Zigge & Ida

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela